Share

Combat Instructor Allean figur kan bestilles

Det er ikke unormalt at figurer udkommer i forskellige farveskemaer, en skik jeg kke altid kan se det fornuftige i – køber folk virkelig flere varianter af samme figurer (okay, har så selv lige gjort det med to), men Griffin Enterprises variant af Combat Intructor Allean fra Queens Blade er da ret flot og de ny farver passer godt sammen.

Den ny udgave har en uniform i dybblå toner på (derfor navnet royal blue version) og detil matchende lyseblåt hår. Favesammensætningen er absolut god og det er i forvejen en flot figur, men det er nok smag og behag hvilken der er bedst, for medens den ny er rigtig flot (måske den flotteste farvetone sammensætnings mæssigt af de to) og absout passer godt til figuren kan jeg nu alligevel bedst lide den oprindelige.

Hun udkommer i juli og koster 7800yen (346kr) hos Hobby Search, HobbyLink Japan og Otacute.

Kilde alafista

Siden jeg henviser til den første og ikke har nævnt den her før er her et billede at sammenligne med, den er desværre udsolgt nu – meget passende at der så kommer en ny variant et år efter.

Jeg synes de oprindelige farver passer bedre til at hun er en elver (se de fine ører), og den grønne rustning er rigtig flot, men det er bare min personiige smag.

Kilde alafista

Skriv et svar