Share

Fræk Nakuru Narumi fra Mayo Chiki! figur [13+]

Den barmfagre Nakuru Narumi fra Mayu Chiki! bliver lavet til en poly-resin bikini figur, og for at følge den moderne trend får figurer af sådanne piger har A+ lavet den så man kan tage hendes bikini af – så man let kan rense den eller noget.

Hun ser udmærket ud med den mørkere, kraftigt solbrændte hud, der er en stor kontrast men alligevel passer ok med det blond hår, der ligner det er afbleget af solen. Modelleringen af figuren er udmærket omend poseringen noget klassisk, men en fin detalje er at de har markeret hendes læber (der næsten for hende til at se lidt ganguru  ud da de er så lyse) og hendes briller.

Hun udkommer snart, nemlig allerede til maj 2012 og kan bl.a. forudbestilles hos J-list.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Skriv et svar