Sidste uge endte med den forventede sejr til Armstrong fra Full Metal Alchemist, igen i år tager han titlen som manden med det flotteste overskæg i anime.


Denne uge tager vi en anden slags mandlig stjerne: nemlig den altid cool rockstjerne.

Nogle af personernes musik er måske mere pop end rock, men livsstilen tæller også med. Efter en længere debat endte vi med listen herunder.
Vi kan tage popstjerner i næste uge – og måske lade pigerne komme til der, for i den genre er de dominerende.

Oji TanakaBlack Heaven

Oji Tanaka - Black Heaven

Oji Tanaka er en disillusioneret kontomand der bliver untrykket af chefen, af konen og er generelt træt af sit liv. Han drømmer sig tilbage til den tid da han var ung og havde et garageband der spillede rock. En dag kommer der en ny ung, smuk kontordame der straks har et godt øje til ham – hvilket hans kone ikke just er glad for.
Det viser sig dog at kontordamen i virkeligheden er en alien der er kommet til Jorden for at rekruttere ham, da det kun er hans musik der kan redde universet.


Shuichi ShindouGravitation

Shuichi Shindou - Gravitation

Shuichi Shindou er forsanger i et meget populært band, har en ekstrem personlighed… og så er han forelsket i en populær mandlig forfatter, hvilket giver ham en masse kvaler.

SeiyaSailor Moon Sailor Stars

Seiya - Sailor Moon Sailor Stars

Seiya er en af de mest populære stjerner i sidste del af Sailor Moon serien, men ham og hans band har en hemmelighed… de er nemlig kvindelige Sailor krigere der er kommet til Jorden forklædt som mænd for at lede efter deres forsvundne prinsesse.

Kouji NanjouZetsuai

Kouji Nanjou - Zetsuai

Kouji Nanjou er igen en rock-stjerne der har forelsket sig i en anden mand, her en falleret fodbold-stjerne. Zetsuai var den første udgivne shounen-ai serie (og dens efterfølger Bronze dermed den første yaoi), så den dannede grundlaget for hele genrens stil.

Beck

Beck

Hunden Beck er maskot for rock bandet i serien af samme navn. Bandet klarer sig ikke særligt godt i Japan, men de beslutter sig for at satse alt på at tage ti USA og slå igennem derovre.

[socialpoll id=”2232353″]

Afstemningen lukkes på søndag den 23 november 2014.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,