Jeg beklager at der ikke var nogen afstemning sidste uge, men jeg har eksamensopgave i denne tid, arbejde for kunder og generelt enormt meget om ørene så jeg besluttede mig for at udsætte det en uge og så istedet planlægge forud så den for næste uge også er klar.


Sidste afstemning om anime rock stjerne endte med at være udelukkende om mænd, så nu tager kvinderne revanche og får flere afstemninger om pop-stjerner.

Miss Monochrome
Miss Monochrome
Miss Monochrome
er både titlen på serien og hovedpersonen der er en androide der gerne vil være et idol.

Naru Narusegava Love Hina
Naru Narusegava - Love Hina

Naru fra Love Hina behøves vist ingen introduktion siden mangaen udkom herhjemme, men dem der kun har læst mangaen vil nok undre sig over at hun er med her. Der er dog et afsnit af animeen hvor hun bliver et pop idol og dermed endnu mere uopnåelig for Keitaro.

Lynn MinmeiMacross
Lynn Minmei - Macross

Den originale sangerinde der redder jorden gennem sin sang i den første Macross serie, Lynn Minmei er en legende og en af de største sangerinder i anime overhovedet.

Mitsuki KouyamaFullmoon o Sagashite
Mitsuki Kouyama - Fullmoon o Sagashite
Mitsuki elsker at synge, men hun har en alvorlig hals-sygdom der gør at hendes bedstemor har forbudt hende at gøre det. En dag dukker der dog to døds-engle op og lader hede forvandle sig til pop-stjernen Fullmoon og dermed få udlevet sin drøm.

Mima KirigoePerfect Blue
Mima Kirigoe - Perfect Blue
Mimi er et populært pop-idol der stopper for at blive skuespiller, men

[socialpoll id=”2234775″]

Afstemningen slutter og lukkes på søndag den 7 december 2014. Derefter kommer del to, som I kan få en smagsprøve på herunder:

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,