Sidste uges første del af største anime (kvindelige) pop stjerne endte med en solid sejr til Mitsuki Kouyama fra Fullmoon o Sagashite. Jeg må indrømme at jeg er lidt skuffet over at den efter min mening er den absolut største anime stjerne overhovedet, Lynn Minmei, ikke kom højere men ældre serier er ikke særligt kendt her i Danmark virker det til.

Lad se hvordan det går for denne uges del to:

Kanon Nakagawa The World God Only Knows

Kanon Nakagawa - The World God Only Knows

Kanon Nakagawa er et populært idol og det tredje mål i serien. Hun er også vært for den anden afslørede gudinde, Apollo.

Ieyasu TokugawaSengoku Collection

Ieyasu Tokugawa - Sengoku Collection

En teenage, moe Ieyasu transporteres til den moderne Japan og bliver betaget af enverden af idoler efter at have set en reklame for en popstjerne kaldet Rosary. Ieyasu forsøger komme med i mange sang og danse grupper, men hun bliver konsekvent smidt ud på grund af at at hun forsøger at skille sig ud. Til sidst møder hun Hiroshi Ohtake fra Estoir Productions, der hyrer hende til en solo idol kontrakt.

Sheryll Nome – Macross Frontier

Sheryll Nome - Macross Frontier

Sheryl Nome er kendt som “den galaktiske fe (galactic fairy)” og er et pop idol fra Macross Galaxy flåden, der konstant topper musik hitlisterne, hvilket får folk til at sige, at det er umuligt ikke at høre hendes sange, hvis man bor i denne galakse.

Priss Asagiri – Bubblegum Crisis

Priss Asagiri - Bubblegum Crisis

Priss var oprindeligt en del af en biker bande, da hendes elsker blev skudt ned. Hun forsøgte at få hævn og løb ind Sylia, der gjorde hende til den første rekrut i Knight Sabers. Ved siden af hende kampe som vigilante er hun sangerinde i bandet Priss and the Replicants, en tydelig henvisning til seriens inspiration fra den amerikanske film Blade Runner.

Tsubasa Kazanari – Senki Zesshou Symphogear

Tsubasa Kazanari - Senki Zesshou Symphogear

Tsubasa Kazanari er en pige, som har evnen til at anvende Symphogear rustning, der bruger musik til at bekæmpe gådefulde monstre kendt som Noise.

[socialpoll id=”2236177″]

Afstemningen slutter og lukkes på søndag den 14 december 2014. Derefter holder vi en pause fra musikken og tager nogle uger med noget mere jule-relevant.

Kategoriseret i: