Sidste uges afstemning om kvindelige anime popstjerner del to endte med en for mig noget overraskende massiv sejr til Kanon Nakagawa fra The World God Only Knows, der er åbenbart en meget trofast dansk fan-skare til den serie.


Som lovet i sidste uge holder vi en pause med musikken og kigger på noget mere jule-agtigt.

For japanerne er julen en moderne fest, de har jo ikke kendt til den i flere hundrede år, og dermed er den for dem endt med at være en fest primært hvor kærester giver hinanden gaver.

Så hvilken anime fyr vil du gerne på jule-date med? Afstemningen er nok mest til pigerne, men fyrene må selvfølgelig også gerne stemme – kan jo også være de også godt kan lide lækre fyre.

Som noget ny kan I denne gang selv føje flere muligheder til afstemningen. Dette kan betyder vi ikke kan lave en ordentlig top fem, men på den anden side kan I stemme på lige den fyr der er jeres hjerte nærmest.
Tak til Benedicte for at komme med nogle forslag til at starte listen ud med.

Hvilken anime fyr ville du gerne på jule-date med?Selvom svar på egne muligheder ikke kan ses direkte i afstemningen bliver de skam registreret! Det ville afsløre hvem I er vilde med så, når afstemningen er slut laver jeg en liste med de mest fremtrædende – uden navn på dem der har stemt selvfølgelig!

[socialpoll id=”2237192″]

Afstemningen slutter og lukkes på søndag den 21 december 2014. Derefter er det så anime pigerne der skal på jule-dates, så fyrene og de piger der er til piger også får en mulighed for at stemme om hvem de anser som den bedste jule-date.