Medicom Toy udgiver en super poserbar figur/dukke i Real Action Heroes linjen af den evigt populære Saber fra Fate/stay night i hendes klassiske mere afslappede tøj.

Grunden til at jeg skriver figur/dukke er at Real Action Heroes linjen efter min mening bevæger sig på grænsen mellem de to ting, da de er af plastik og har “fast” hår som action figurer men samtidig har rigtig tøj ligesom dukker.
Det rigtige tøj er et af højdepunkterne ved denne Saber figur efter min mening, da det ser ud til at være syet rigtig godt og ligner tøjet fra animeen 100%. Hvis det ikke var fra leddene, som tøjet heldigvis skjuler godt på nær ved håndleddene, ville man virkelig tro at man stod med en mini Saber.
De dele der følger med, som man kan posere hende med (bambus sværd, spisepinde, skål med ris og te-kop), er lige så flotte som selve Saber, det viser deres opmærksomhed på detaljer at de har fået elementer som enkelte riskorn med.

Real Action Heroes Saber Plain Cloth ver. udkommer til december 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 1737kr.

 

Kategoriseret i: