Love Live! The School Idol Movie havde premiere i Japan for 14 dage siden, den 13 juni, og den kom rigtig godt fra start. Filmen slog rekorden på 400 millioner yen (21,44 millioner kroner) indtjening i først weekend ved samlet at tjene 400.235.800 yen.

Filmen havde premiere i 121 biografe og 251.811 så den på åbnings weekenden, hvilket som beskrevet ovenfor gav den rekord i indtjening. Filmen overgik Umimachi Diary, en kandidat til Cannes Film Festival, den ny Disney film Tomorrowland, og de meget omtalte japanske film Prophesy og  Shinjuku Swan, der alle havde premiere samme weekend som The School Idol Movie.

Love Live! The School Idol Movie anime film video besked fra Rippi
En detaljer der gør det endnu mere imponerende er at The School Idol Movie kun havde premiere i 121 biografer, hvilket er ret lidt i forhold til de 323 biografer der viste Umimachi Diary, der var mummer to den weekend – biograferne der viste Love Live! må have været ret fulde..
Indtjeningen forventes at stige yderligere, det var jo kun første wekend, så det virker sandsynligt at filmen vil passere standard biograf målet for at kalde en film en blockbuster: 1 milliard yen. Milepælen på 2 milliarder yen for animerede film er heller ikke usandsynlig, den blev opnået de seneste år af Gintama: The Movie: The Final Chapter: Be Forever Yorozuya og Madoka Magica the Movie: Rebellion, som begge var usædvanligt store hits for at være animerede film baseret på late night anime.

Love Live! officiel hjemmeside

Kilde animeanime
Kilde Tokyo Otaku Mode

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,