Alpha Max laver, som så mange andre, figurer af sexede piger (se deres julepige her), og denne af Spica fra Sumaga er da også meget sexet og med ekstremt lidt tøj på.

Det mest iøjnefaldende er dog sofaen, sjældent der følger møbler med til figurer, og sofaen er faktisk rimeligt detaljeret med skyggelægning og farver på puden og endda synlige sting.

De fleste er dog nok mere interesserede i pigen (Spica), og hun er da også rigtig sød og fint detaljeret. Hendes undertøj afslører rigtig meget med folder på de rigtige steder og detaljen med hendes tæer der stikker ud for enden af bukserne er god, plus det er ikke nogen hemmelighed at jeg har en svaghed for lyserødt hår.
Jeg er dog ikke super vild med hendes brystvorter, de er for pink. En ting er at det er ved at være norm for meget ecchi figurer at bluser og lignende kan pilles af, men farven på hendes brystvorter virker bare forkert og mere frastødende end tiltrækkende på mig.

Figuren udkommer til marts men kan forudbestilles til en pris på 16.800 yen, så den nærmer prisen på en rigtig sofa, og kan forudbestilles hos AmiAmi og Hobby Search

Kilde Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,