Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Openings til vinterens serier

100124vop

100124vopHer er en opsamling af openings til nogle af vinterens serier, primært dem af dem der kan findes online i god kvalitet. Det er langt fra alle serier fra denne sæson men et udpluk. Under videoerne står navnet på sangen og hvem der synger den.

So-ra-no-wo-to
光の旋律 / Hikari no Senritsu
Sunget af: Kalafina

Openingen til So-ra-no-wo-to har nogle fine billeder i nærmest klassisk stil, omend der ikke er megen bevægelse udover kameraets panorering. Sangen er meget stille og det samlede indtryk er megen afdæmpet af en anime at være.

Ladies Vs. Butlers!
Love x Heaven
Sunget af: Seiyuu CVs (Character Voices)

Openingen giver os en fin gennemgang af alle pigerne i serien, typisk og passende for en harems-serie. Typisk er også den glade musik i højt tempo, i det hele taget klassisk harems opening.

Men hvorfor har alle pigerne konstant stive brystvorter?

Omamori Himari
押しちゃうぞっ!! / Oshichauzo!!
Sunget af: AyaRuko

Endnu en fanservice serie, denne gang fra Studio Zexc. Openingen er typisk for shows i den genre, og allerede i openingen kan man se hvilke personligheder og baggrund pigerne har, så klassiske er stereotyperne efterhånden.

Seikon no Qwaser
Errand
Sunget af: 飛蘭 / Faylan

Den måske mest action-tunge openinge denne sæson. God stemning og masser af action, men det ødelægges lidt når man ved at det der giver dem kræfter er at suge mælk fra storbarmede pigers bryster.

Hidamari Sketch Hoshimittsu
できるかなって☆☆☆ / Dekirukanatte☆☆☆
Sunget af: Seiyuu (Yui, Miyako, Hiro and Sae)

Denne version af openingen, der kom med denne uges tredje afsnit af serien, ser ud til at være den endelige. Tredje sæson af Hidamari Sketch, og igen er sangen catchy og sød – hvem ville tro at en sang om morgener kunne være det?

Durarara!!
裏切りの夕焼け /Uragiri no Yuuyake
Sunget af: Theatre brook

Durarara!! har en ret action-orienteret J-Rock opening der virker ret fængende.

COBRA The Animation
Cobra The Space Pirate
Sunget af: サシuャ アントニス (Sasha Antonius?)

Dette er nok den mest alternative opening (og serie) denne sæson med dens klassiske stil og engelske tekst sunget af en engelsk sangerinde. Det er en homage og ny udgave af den klassiske serie i anledning af dens 30 års jubilæum. Sitlen minder mig noget om klassiske James Bond film start temaer, hvilket er ret passende.

Hanamaru Kindergarten
青空トライアングル / Aozora Triangle
Sunget af: Seiyuu CVs

Hyperaktiv og meget nuttet, ligesom denne slice of life serie om nogle børnehavebørn og de voksne omkring dem.

Dance in The Vampire Bund
フレンズ / Friends
Sunget af: Aiko Nakano

Flot opening, underlig dans Mina har, men det at hun ser så ung ud vil nok skræmme nogen folk væk (og trække andre til).

Baka to Test to Shoukanjo
Perfect-Area Complete
Sunget af Natsuko Aso

Endnu en aktiv opening der viser en masse personer, men sangen er så catchy og farverne så levende at man ikke kan undgå at blive fanget. Passer meget godt til serien vil jeg sige.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...