De store skarer af otakuer (nørder) som Lawsons Evangelion tema butik tiltrak har gjort at den allerede måtte lukke efter få dage.

Eventet var planlagt til at vare en måned men de måtte lukke butikken efter få dage, offer for dets egen popularitet. For dårlige parkeringsmuligheder, ekstrem larm og sandsynligheden for endnu flere besøgende når Golden Week starter fik dem til at lukke den tidligt. Lawson var især bekymrende for de mange besøgendes påvirkning af de lokale, de er for høflige til at sige det men der er teorier om at de besøgende opførte sig på upassende måder også.

I sidste ende er det Lawsons egen skyld, deres timing var rigtig god og de valgte en ret dårlig butik til formålet: en lille ude på landet, godt nok tæt ved den fiktive beliggenhed for Tokyo men ikke beregnet på mange besøgende og svært tilgængelig.

Det vides ikke om Lawson vil genstarte eventet et andet, mere passende sted, men den har i hvert fald vist at der er marked for en permanent Evangelion tema-butik.

Kilde SankakuComplex

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,