Connect with us

Hi, what are you looking for?

Foto

Hamarikyu haverne

Det her infra-røde billede af en park i Japan er så flot at jeg vil indlede en ny sektion her med det.


Copyright © Daniel Ruyle

Hamarikyu Haverne  (浜離宮恩賜庭園) er en offentlig park i Chūō, Tokyo, Japan. Den ligge ved udmundingen af Sumida River og blev åbnet første gang den 1 pril 1946. Parken er en 250,165 m² anlagt have der omgiver Shioiri Dammen, parken selv er omgivet af en voldgrav fyldt med havvand fra Tokyo Bugt. Den er ombygget som en offentlig have park på området for en villa fra Shogun Tokugawa familien i det 17ende århundrede.

Haven er normalt stille. De besøgende kan nyde forfriskninger i en tebutik i Nakashima i midten af dammen i haven, den tilbyder matcha og japansk slik i te-ceremoni stil. En pæon have, blomme-træ lunde og marker sørger for blomster i hver årstid. Japanese falkeopdræt og aikido fremvises hvert nytår.

Tak til Alafista og Daniel Ruyle for billedet.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X