Der er efterhånden mange Revoltech figurer, herunder også af personer fra Neon Genesis Evangelion, og nu kommer Asuka i den ny test plugsuit.

Da det er en Revoltech, eller Fraulein Revoltech for at være præcis da deres serie af piger hedder det, betyder det at den er meget customizable med flere ansigter, hænder og lignende. samt 1/7 skala.

En anden figur af hende i dette tøj kan ses her, men den er ikke nær så customizable som denne.

Jeg har flere gange sagt at jeg ikke kan lide figurer med led, også selvom det er hvad der giver dem mulighed for at blive sat i andre poses, og selvom leddene er gemt godt på nær dem i anklerne skæmmer de den alligevel i mine øjne. Når man er kommet over dette er figuren dog rigtig fin med gode detaljer, en stor mængde muligheder igennem de ekstra dele og gode muligheder for at deletage i seje opstillinger. De fleste af ansigterne er også rigtige gode, men det med den store mund er ikke specielt vellavet, det passer i hvert fald ikke ordentligt til hende i mine øjne. At hun får sin mors dukke med giver dog point i min bog, de har virkelig ramt personen og givet en mulighed for at lade hende opstilles passende.

Hun udkommer snart, alerede starten af juni, og koster 2762yen (165kr) hos Hobby Search, ikke galt for en figur med så mange muligheder.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i: