Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Ny Yu Yu Hakushu figur

100502yuyu1

Det er 15 år siden at Yu Yu Hakushu stoppede, men det forhindrer ikke AlphaMax i at udgive en imponerende figur af seriens hovedperson Yusuke og en af Toguro brødre, et enormt stærkt menneske der er blevet ondt. Det er sjældent der kommer figurer til så gamle serier, men AlphaMax har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

Det er nærmere et lille diorama end en figur med de to der kæmper, det er sværere at finde en mere dynamisk og action-fyldt opstilling med Yusukes spring og affyren af sin Spirit Gun medens Toguro blokerer.

Den ser rigtig godt ud, men som alle store figurer er prisen det også med 23.800yen, og da den allerede udkommer til juni skal man være hurtig til at spare de penge op.

Kilde Tomopop

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X