Connect with us

Hi, what are you looking for?

Foto

Rusutsu Resort

Japan har mange bjerge og dermed flere skiområder, dette er et af de største: Rusutsu Resort ルスツリゾート i Hokkaido.

Rusutsu Resort bliver regnet for at være et af de bedste skisportssteder i Hokkaido. Det har et stort skiområde der dækker tre bjerge, hver med en vifte af lange strækninger med en god blanding af  plejede  strækninger,  luftig sne og strækninger med træer. Det ligger tæt ved Toya Søen (Toyako) og er lige på den anden side af Mount Yotei set fra Niseko.

Et stort hotel kompleks er i midten af ferieområdet betående af højhuset Rusutsu Tower, North og South Wings, Highland Lodge og flere bjælkehytter. En monorail forbinder bygningerne med hinanden. Nogle få uafhægige pensioner findes også i den nærliggende bymidte af Rusutsu.

Udover ski tilbyder Rusutsu Resort mange andre attraktioner, herunder restauranter og butikker, pool faciliteter og bade i varme kilder, såvel som steder der tiltaler udlændinge såsom Cricket Pub sports baren. Sommer aktiviteter inkluderer golf og en forlystelsespark med over 60 attraktioner og 8 rutchebaner.

Tak til alafista og akira.o for billedet.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X