Nippon Animations vice-president Kazuko Ishikawa bekræftede i en onsdags præsentation i Tokyo at en ny Karl to Fushigi na Tō (Karl og det Mystiske Tårn) børne fantasy anime serie vil få premiere på NHK-Educational og KIDS STATION kanalerne i oktober.

Sangerinden Shiho Nanba (Fairy Tail) får sin stemme-lægger debut og synger “Toki-kake no Puzzle” tema sangen for Tokyo at en ny Karl to Fushigi na Tō animeen.

Der er allerede en serie af Karl to Fushigi na Tō anime kortfilm, disse gik på KIDS STATION sidste oktober, og den anerkendte børnebogsillustrator Junzo Terada (Animals Around the World, Happy Animal Time: 30 Postcards) designede personerne. Historien handler om et mystisk højt tårn bygget af en (usikker) stak af byggeklodser. Hver morgen, eftermiddag og aften ringer en gammel mand klokken i tårnet for at bekræfte tiden for de lokale byboere. En dag ringer klokketårnet dog ikke – hvilket gør byboerne usikre om hvornår de skal spise. Fantasi eventyret begynder da Karl, en nysgerrig dreng der bor i byen, beslutter sig for at gå til byens torv for at finde ud af hvad der er i vejen.

Kilde Natalie
Kilde
Bunka Tsūshin
Kilde AnimeNewsNetwork

Billede © Karl-Tower Project

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,