Tomonori Ochikosi, produceren af R.O.D – The TV, Kannagi og Welcome to THE SPACE SHOW, afslørede på Otakons Japanese Producers & Directors Panel i søndags, at han arbejder på et nyt show fo Fuji TVs sent-på-natten Noitamina tidspunkt. Da han blev spurgt om det ny Noitamina show er den nyligt annoncerede Kuragihime anime sagde Ochikoshi (yderst til venstre på billedet) at det er en ikke-annonceret titel.

En anden producer for Fuji TV, Kōji Yamamoto (Paradise Kiss, Honey and Clover II), anydede på sin Twitter konto i fredags at en januar Noitamina titel bliver annonceret snart. Efter at den anerkendte otaku Hiroki Azuma retweetede Kōji Yamamotos hint, svarede Kōji Yamamoto med et billede af Azuma, Kuroshitsuji og Toradora!s screenwriter Mari Okada og instruktøren af Kannagi og Haruhi Suzumiya Yutaka Yamamoto. Science-fiction kritikeren Tsunehiro Uno afslørede allerede i maj at Azuma og Okada arbejder sammen med Yutaka Yamamoto om en tv anime serie.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

,