Seriens japanske navn er Sengoku Hime Momoiro Paradox, og ligesom den populære Koihime Mousou serie handler den om smukke piger i en historisk setting.

Studie: TMS (Cardfight! Vanguard, Bt’X )
Instruktør: Hideki Okamoto (DC II: Da Capo 2)
Startede på japansk TV: April 4, 2011
High school pigen Hideyoshi Toyoomi bliver sendt til en alternativ Sengoku periode, hvor alle de kendte krigsherrer fra dengang er smukke piger. Værd at nævne er Nobunaga, der får stemme af Megumi Toyoguchi, kendt fra Infinite Stratos som Chifuyu.
Som beksrivelsen allerede afslører er det en fanservice serie, og ligesom Rio Rainbow Gate er den baseret på pachinko maskotter, og at dømme fra folks reaktion online på første afsnit var plottet heller ikke noget at råbe hurra for i denne serie heller, men det var så også at forvente. Pigerne er søde i dt mindste, men om det er nok til at folk gider se den er et godt spørgsmål.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,