Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Battle Girls Time Paradox trailer

110407seb

Seriens japanske navn er Sengoku Hime Momoiro Paradox, og ligesom den populære Koihime Mousou serie handler den om smukke piger i en historisk setting.

Studie: TMS (Cardfight! Vanguard, Bt’X )
Instruktør: Hideki Okamoto (DC II: Da Capo 2)
Startede på japansk TV: April 4, 2011
High school pigen Hideyoshi Toyoomi bliver sendt til en alternativ Sengoku periode, hvor alle de kendte krigsherrer fra dengang er smukke piger. Værd at nævne er Nobunaga, der får stemme af Megumi Toyoguchi, kendt fra Infinite Stratos som Chifuyu.
Som beksrivelsen allerede afslører er det en fanservice serie, og ligesom Rio Rainbow Gate er den baseret på pachinko maskotter, og at dømme fra folks reaktion online på første afsnit var plottet heller ikke noget at råbe hurra for i denne serie heller, men det var så også at forvente. Pigerne er søde i dt mindste, men om det er nok til at folk gider se den er et godt spørgsmål.
110407seb

1 kommentar

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...