Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

“Makai Ouji: Devils and Realist” mangaen lave til anime

Makai Ouji: Devils and Realist

Ifølge obi båndet på 6 bind af mangaen er der en anime adaptation af Yukihiro Utakos (illustrator) og Takadono Madokas (forfatter) fantasy-komedie serie, Makai Ouji: Devils and Realist (魔界王子 devils and realist) er i produktion.

Makai Ouji: Devils and Realist

Mangaen begyndte at gå i Monthly Comic Zero Sum magasinet i 2009.

Makai Ouji: Devils and Realist

William Twining er velsignet med både hjerne og rigdom. Han går på en prestigefyldt skole og bor i et enormt palæ med hans onkel og butler. Men da hans onkels forretninger fejler er Twining familien efterladt konkurs.

Da han leder i et lagerrum i sit hjem efter ting han han kan sælge støder William på et hemmeligt rum. Rummet indeholder et magisk segl, med hvilket han utilsigtet tilkalder en dæmon. Denne dæmon, Dantalion, fortæller William at han har enevalg i at vælge “erstatnings herskeren” af dæmon verdenen! Naturligvis vil kandidaterne til tronen forfølge den forvirrede og irriterede unge mand…

Kilde MangaLinkJapon
Kilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X