Ifølge 2013s kombinerede 4de/5te nummer af Weekly Shounen Champion magasin er der en TV anime adaptation af Watanabe Watarus sports-komedie manga serie Yowamushi Pedal  (弱虫ペダル) undervejs.

Yowamushi Pedal

Mangaen er på 26 bind indtil videre, hvoraf første bind udkom den 10 august 2008.

Yowamushi Pedal

Otaku Sakamichi Onoda er netop kommet på high school og planlægger at melde sig til anime klubben. I middle school havde Onoda ikke nogle venner med hvem han kunne tale om anime, spil, Akihabara og andre otaku ting, og han håber at han kan få sådanne venner i anime klubben, men han finder ud af at den er blevet opløst. For at genetablere klubben forsøger han at finde fire andre personer til at melde sig til.

Siden har var en lille dreng har Onoda kørt på sin mamachari – en stor og klodset cykel mest brugt til korte ture, som til afslapning eller indkøb – til at køre til Akihabara hver uge for at kigge på eller købe otaku ting. Den anden førsteårs elev og cyklist Shunsuke Imaizumi lægger under sin træning mærke til en dreng (Onoda) der kører på sin mamchari op ad en stejl vej.

Førsteårs elev og landevejscyklist Shokichi Naruko besøger Akihabara for at købe nogle Gundam plastik figurer til sine yngre brødre og møder Onoda, som han lægger mærke til på grund af hans cykle-evne på mamacharien, og finder senere ud af at de går på samme skole. Senere forsøger både Naruko og Imaizumi at overbevise ham om at melde sig til cykelløbs klubben, men vil han?

Yowamushi Pedal

Kilde MangaNewsJapon
Kilde
Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,