Ifølge dette års 9ende nummer af Weekly Shounen Sunday magasinet er der en TV anime adaptation af Fukuda Hiroshis action-fantasy manga serie Joujuu Senjin!! Mushibugyo (常住戦陣!! ムシブギョー 虫奉行) i produktion. Den officielle hjemmeside kommer på et senere tidspunkt.“Joujuu Senjin!! Mushibugyo” mangaen laves til TV anime

Folket har forlangt foranderinger, og Criterion bokse blev lavet med det formål at folket kan efterlade deres klager i dem. Resultatet af dette var to forandringer: den første var skabelsen af ‘Koishigawa Youjoujo’ til folket, den anden var et indre by dommer kontor, kendt som Mushibugyo.

Tsukishima Jinbee er en kæmpet med målet at blive den bedste, idet han har den overbevisning at en svag kriger ikke er en kriger overhovedet. Han blev spejdet ud af en repræsentant til at deltage i Mushibugyo og blev sendt til Edo med instruktioner om at han ville vide hvad han skulle gøre, når han ankom der. Kort efter at han ankom til Edo hører han et skrig og undersøger det… For at finde et kæmpe edderkoppe-agtigt væsen spisende nogle af beboerne i Edo. Som kriger var der ingen måde han kunne tolerere dette.

Kilde Poliphonicar
Kilde Moetron

Kategoriseret i: