Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Marmalade Boy får en efterfølger

Marmalade Boy får en efterfølger

Wataru Yoshizumi udgiver en efterfølger til hendes populære Marmalade Boy manga i maj nummeret af Shueishas Cocohana magasin, der udkommer den 28 marts.
Marmalade Boy Little foregår 13 år efter sidste del af den originale serie. Efterfølgeren handler om lillesøsteren og broderen til Miki og Yū, hovedpersonerne i den originale serie. Miki, Yū, og andre personer fra den originale serie er også med i efterfølgeren.

Marmalade Boy får en efterfølger

Den originale manga handlede om kærlighedforholdet mellem Miki og Yū, to teenagere hvis forældre pludselig besluttede at skifte partnere og gifte sig med hinanden. Miki og Yū bor nu under samme tag med deres fire fælles forældre.

Yoshizumi udgav den originale manga i Shueishas Ribon magasin mellem 1992 og 1995. Mangaen solgte 9,7 millioner eksemplarer og inspirerede en fjernsyns anime serie i 1994 og en prolog anime film i 1995. Den inspirerede også en live-action fjernsyns serie i Taiwan.

Maj nummeret af Cocohana har hele første bind på 196 sider af den originale manga med som et bonus supplement.

Kilde Comic Natalie
Kilde Japanator
Kilde AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X