Square Enix er på vej med det tredje spil Drakengard i serien. De første to Drakengard spil var lavet af Cavia (NieR) og var i stil med Dynasty Warriors spillene. Efter Cavias sidste spil NieR, der er et rigtig god og slemt undervurderet oplevelse (som jeg virkeligt burde få anmeldt selvom det ikke er nyt mere), inden de blev del af Marvelous AQL

Serien er dog ikke død, idet Drakengard 3 kommer til PlayStation 3. De “gamle” folk er heldigvis tilbage med Yoko Taro (NieR, Drakengard) som kreativ instruktør og forfatter, character design laves af Kimihiko Fujisaki (The Last Story), musike komponeres af Keiichi Okabe (NieR) og udivklen ledes af Access Games (Deadly Premonition, Lord of Apocalypse.

Spillet handler om Zero og hendes yngre søster One. Begge er Utautai; sangerinder der kan bruge magi igennem deres sange. Zero har en blomst voksende i sit øje og en kunstig venstre arm.

Drakengard 3 lyder til at blive et voksenspil:  Blodstænk forbliver på personernes tøj og Zero har ingen problemer med at have flere sex-partnere.

Kilde Hachima
Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,