Det japanske visual novel studie August (Fortune Arterial) annoncerede på Twitter at der er planer om at lave deres niende PC spil, Daitoshokan no Hitsujikai, til en anime. Der kommer flere detaljer på den officielle hjemmeside.

Visual Novel “Daitoshokan no Hitsujikai” laves til anime

Det originale spil udkom den 25 januar i år. En manga adaptation, tegnet af Sasaki Akane, begyndte i maj 2012 nummeret af Dengeki G’s Magazine.

Spillets åbningssekvens

Resume af spillet

Da han var lille drømte Kyoutarou om at læse alle magiske bøger i verden, men de var alle i det magiske bibliotek. Nogen fortalte ham, at for at komme dertil skulle han være venlig mod alle og bringe glæde til deres hjerter. Han fik et bogmærke, der var han indgangs billet til det magiske bibliotek.

En dag på vej til skole modtager han en tekst besked fra “fårehyrden” (hitsujikai) der fortæller ham at hans skæbne ændrer sig. Han har en vision af en ulykke på sporvogns stationen og hjælper med at forhindre skader ved at råbe efter en pige i nærheden. Den pige, Tsugumi, kommer senere til Biblioteks Klub rummet, som han er en del af, for at takke ham og bede om hans hjælp til at gøre Shiomi Academy mere sjovt. Det ser ud til at hun også modtog en besked fra fårehyrden, som rygterne siger vil dukke op foran folk der gør deres bedste for at opfylde deres ønsker. En efter en kommer andre elever med i deres gruppe med fårehyrdens vejledning.

Reklame for spillet

Kilde Twitter
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

,