Første plakat for Spike Lees "Oldboy" film

Første plakat for Spike Lees “Oldboy” film

19. april 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den siger godt nok ikke meget om filmen, men her er den første plakat for instruktøren Spike Lees udgave af Oldboy. Den er bygget over den Eisner vindende manga af Garon Tsuchiya og Nobuaki Minegishi. Oldboy handler om en mand der er blevet mystisk fængslet i over et årti, der begynder at tage hævn for at finde ud af hvem der gjorde det og hvorfor.

Første plakat for Spike Lees "Oldboy" film

Oldboy har skuespillerne Josh Brolin (No Country for Old Men) og Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene) og Sharlto Copley (District 9) som hovedpersonen. Samuel L. Jackson er også med, og filmen får premiere i USA den 11 oktober.

Stregerne på plakaten henviser

Kilde Comic Book Movie
Kilde Japanator
Kilde Crunchyroll