“Outbreak Company ~Moeru Shinryakusha~” light novel laves til TV anime

“Outbreak Company ~Moeru Shinryakusha~” light novel laves til TV anime

24. april 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge seneste nummer af Weekly Shounen Magazine er der en TV anime adaptation af Sakaki Ichirous fantasy-komedie light novel serie Outbreak Company – Moeru Shinryakusha (アウトブレイク・カンパニー ~萌える侵略者~) i produktion.

“Outbreak Company ~Moeru Shinryakusha~”  light novel laves til TV anime

Historien handler om en fuldblods otaku, Kanou Shinichi. Hans far er en light novelist og hans mor er en eroge illustrator. En dag ender han i en fantasy verden fyldt med elvere og drager. Som et forsøg på at øge den kulturelle udveksling mellem hans verden og denne ny har Shinichi fået opgaven at sprede hans viden om “moe” til det Hellige Eldant Imperie. Det er også der han møder en halv-elver maid kaldet Myuseru og den unge kejserinde Petoraru.

“Outbreak Company ~Moeru Shinryakusha~”  light novel laves til TV anime

Kilde Someone
Kilde Moetron