Triggers ny TV anime hedder "Kill-La-Kill"

Triggers ny TV anime hedder “Kill-La-Kill”

11. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Trigger, folkene bag Little Witch Academia, har afsløret deres næste projekt.

Triggers ny TV anime hedder "Kill-La-Kill"

Kill-La-Kill er en TV anime (to dele) instrueret af Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Dead Leaves, FLCL) og skrevet af Kazuki Nakashima (Gurren Lagann). Character designs laves af Sushio (Gurren Lagann), der ikke har stået for character design arbejde i nogen tid.

Triggers ny TV anime hedder "Kill-La-Kill"

Historien beskrives som “nådesløs sværdkamps action i en pige-skole,” med den vigtige note at dens fokus er på person drama. Hovedpersonen, Ryuuko, begynder på hendes ny skole med et sakse-agtigt sværd i hånden og skaber alle mulige problemer ved at forstyrre tingenes orden. Hendes primære rival, Satsuki, er beskrevet som værende lige så meget hovedperson, som Ryuuko er, med hele historien handlende omkring deres forhold. Serien har to sider, kamp manga og person drama, så måske Kill-La-Kill skifter stil ligesom Gurren Lagann undervejs, tanken er i hvert fald nærliggende i forhold til hvor mange Gurren Lagann folk der er med i nøglepositioner.

Kilde Newtype bladet (se scan ovenfor)
Kilde Nowano
Kilde Japanator