Daisuki.net er et nyt lovligt sted at se anime

Daisuki.net er et nyt lovligt sted at se anime

19. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der er kommet en ny side hvor man kan se anime gratis: Daisuki.net. De distribuerer (=viser) anime fra Toei, Aniplex, Sunrise,TMS Entertainment, Asatsu-DK, Denstu og Nihon Ad System. Der er virkeligt stort potentiale der, omend de pt ikke har så mange tilgængelige for danske seere, primært Sunrise serier – men det er også en start og skal nok glæde mecha fans da der er en del Gundam.

Daisuki.net er et nyt lovligt sted at se anime

Det er virkelig fedt at der kommer flere lovlige streaming sider, de tider hvor folk piratkopierede ting fordi de ikke kunne se anime på anden måde er ovre, så håber jeg bare at folk tager de ny muligheder til sig og støtter branchen så der kommer ny fede ting.

Tjek Daisuki.net ud

Kilde Japanator