Den seneste skandale for den “nationale idol” gruppe AKB48 er måske den værste hidtil, idet det er kommet frem at mændene bag gruppen tilsyneladende har nære relationer til yakuzaen, hvilket har ledt til den ubehagelige tanke at den japanske regering har brugt offentlige midler til at bruge og støtte en idol gruppe med yakuza forbindelser som image for Japan udadtil.

AKB48 har forbindelser til yakuzaen

Ifølge en rapport udgivet for nyligt i Shukan Shincho har AKB48 grundlæggerne – Yasushi Akimoto, Yashushi Kubota og Kotaro Shiba – tætte forbindelser til den organiserede kriminalitet i Japan.

Bladet begyndte at undersøge det efter at de blev sagsøgt af AKB48s management for at påstå at de havde yakuza forbindelser, og snart fandt de et årti gammelt fotografi der bekræftede deres påstande. Det viser Shiba i selskab af konen til en af lederne af Yamaguchi syndikatet på et hotel.

AKB48 har forbindelser til yakuzaen

En anden person på billedet er en svindler forbundet med Goto syndikatet, en specialist fra yakuzaen indenfor deres klassiske område med at true med at forstyrre aktiornærmøder medmindre der betales beskyttelsespenge, sammen med andre ledende medlemmer af Yamaguchi syndikatet..

Da magasinet konfronterede ham med billedet udtalte Shiba at han indrømmede at være med til festen, men han “var ikke sammen med yakuzaen.”

Kilde J-cast
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i: