Saki Rukino fra Valrave får sin egen spin-off manga

Saki Rukino fra Valrave får sin egen spin-off manga

26. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Valvrave the Liberator er en af de mere populære animeer her i foråret 2013, og den har allerede bredt sig til spil og nu også manga.

Saki Rukino fra Valrave får sin egen spin-off manga

Valvrave the Liberator: Comet Valkyrie er en spin-off om Saki Rukino, idol, pilot af den grøn-farvede Valvrave IV (hun kalder den “Carmilla”), og generelt manipulerende alfa hun. Detaljerne om plottet er sparsomme indtil videre, men det ser ud til at historien fokuserer på Sakis tid som idol og “andre ting”. Ud fra hvad der er sket i sidste afsnit af Valvrave kan disse “andre ting” være hvad som helst.

Saki Rukino fra Valrave får sin egen spin-off manga

Kilde Japanator