Ifølge en reklame plakat i japanske bogbutikker er der en anime over Komi Naoshis romantiske komedie manga series Nisekoi i produktion.

“Nisekoi” mangaen laves til anime

Mangaen er på 6 bind indtil videre og den 7ende udkommer den 4 juni. Den begyndte som en one-shot manga i Jump NEXT! magasinet i 2011 men begyndte derefter at gå fast i Weekly Shounen Jump magasinet i november samme år.

Beskrivelse

Som barn gav Raku Ichijo et hemmeligt løfte til sin barndomskæreste, idet han beholdet et vedhæng som en souvenir medens hans kærlighed tog nøglen. Han drømmer om at møde sin tidligere kærlighed igen, men år senere ødelægger virkeligheden hans håb da Chitoge Kirisaki ved et uheld giver ham et knæ i ansigtet…

Selvom Raku er en normal high school elev leder hans familie yakuza banden Shuei-Gumi. Og han bliver trukket ind i familiens anliggender da han bliver tvunget ind i et forhold med Chitoge, datteren af en rivaliserende bandes boss.

På trods af deres konstant stridigheder lykkedes det på en eller anden måde de to at narre alle med deres falske forhold. Raku finder så ud af at Chitoge har en mystisk nøgle fra sin fortid, som hun ikke kan huske… Der dukker også to yderligere piger op der har nøgler, Kosaki Onodera og Marika Tachibana!

Fanget midt i dette kærligheds virvar dukker der endnu flere problemer op for Raku da hans klasse beslutter sig for Romeo og Julie som klassens stykke til skole festivallen. Kan de to falske turtelduer klare det umulige og gøre stykket til en success?

Nisekoi VOMIC 1 (Voice Comic)

Seriens præmis minder meget om rigtig mange andre serier, f.eks. Love Hina, men yakuza delen giver det selvfølgelig en let drejning – ikke at det på nogen måde formår at skille serien ud fra den store masse af kærligheds komedier dog.

Kilde Polyphonicar
Kilde
Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,