Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens band: Do As Infinity

ugens band do as infinity

Do As Infinity er også et band der har lavet musik til en del animeer, f.eks. Inu Yasha. De er et japansk pop og rock band der er dannet i 1999 med tre medlemmer: sanger Tomiko Van, guitarist Ryo Owatari, og guitarist og komponist Dai Nagao. Bandets navn forkortes indimellem som DAI, hvilket er en henvisning til at Do As Infinity blev opkaldt efter Dai Nagao. De hører til  pladefirmaet Avex Trax og udgav deres debut single “Tangerine Dream” den 29. september 1999 efterfulgt af yderligere tre singler mellem 1999 og 2000, hvor deres debutalbum Break of Dawn (2000) udkom. I december 2000 besluttede Nagao at afsætte al sin tid til at komponere musikken og ikke længere optræde til live events.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X