GACKT musikvideo viser Moon Saga stykket med CLAMP

16. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sangeren GACKT har udgivet musikvideoen for hans nye single “Sakura Chiru” (Kirsebærblomst efterår) fra hans opsamlings album “BEST OF BEST vol.1-MILD-” her søndag. Videoen har optagelser fra Moon Saga Yoshitsune Hiden (Moon Saga: The Secret of Yoshitsune), hans teater samarbejde med CLAMP. GACKT var med til at skabe, skrive, instruere og havde en hovedrollen i Minamoto no Yoshitsune.

Minamoto no Yoshitsune var en general der var central i Genpei Krigen der inspirerede den litterære klassiker Heike Monogatari (Tale of the Heike). Stykkets udgave af Yoshitsune havde overnaturlige kræfter.

Stykket gik i Tokyo, Nagoya, Fukuoka og Osaka mellem den 15 juli og 2 oktober sidste år. En manga serie gik i et Kodansha manga. Producerne planlagde også at lave projektet til anime, spil, film og andre områder.

GACKT’s song “Claymore” from the same album is also being used in the Japanese theatrical run of Silent Hill: Revelation 3D film. The album will ship on July 3 in a regular edition and in a two-disc limited edition “BEST OF BEST vol.1 M/W” with deluxe bonuses.

Kilde Clamp News
Kilde AnimeNewsNetwork