Reklame for “One Piece Film Z” Blu-ray/DVD

16. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Under afsnit 600 af One Piece anime TV-serien (i dag søndag 16 juni 2013) blev der vist en reklame for Blu-ray Disc og DVD udgivelsen af One Piece Film Z.

Blu-ray og DVDen udkommer den 28 juni i Japan. Begge almindelige udgaver indeholder en samling trailere og de første eksemplarer kommer med et af ni forskellige Strå Hat hologram klistermærker. Lmited edition udgaverne kommer med Zs Smasher som en nøglering, en stander med stemme optagelser, et sæt af alle nu Strå Hat hologram klistermærker og særligt, ikke til salg pressemateriale.

One Piece manga skaberen Eiichiro Oda var personligt executive producer filmen, der er den bedst sælgende i år indtil videre med 5.65 millioner billetter solgt. Avril Lavigne bidrog med sangene “Bad Reputation” og “How You Remind Me.”

Kilde AnimeNewsNetwork