Live-action fjernsyns adaptationen af Masayuki Qusumi og Jiro Taniguchis Kodoku no Gourmet (Enlig gourmet) mad mangaen vender tilbage i en tredje sæson.  Mangaen følger en enlig sælger kaldet Goro Inagashira idet han rejser Japan tyndt og smager den lokale mad på gadehjørnerne. Anden sæson på 12 afsnit gik fra oktober til december sidste år.

Kodoku no Gourmet 3 sæson får premiere på TV Tokyo den 10 juli og vises onsdage klokken 23:58. Yutaka Matsushige (Sukiyaki Western Django, Crows Zero) har igen rollen som Goro medens tredje sæson fremviser Yokohamas Hinodechō Station og Akabane Stationen i Kita, Tokyo blandt andre steder.

Live-action "Kodoku no Gourmet" får en 3 sæsonQusumi selv har fortsat sit eget mini-segment i serie kaldet “Furatto Qusumi” (Casual Qusumi), hvor han taler med gæster og kommer med mere information om spisestederne fremvist i serien.

Fusoshas Weekly Spa! magasin og dens andre udgivelser har kørt mangaen uregelmæssigt siden 1994. Der er kun samlet et bind indtil videre, men de forskellige udgaver har solgt mere end 200.000 eksemplarer.

Kilde Comic Natalie
Kilde Comic Natalie
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,