Særlige Gintama popcorn til den ande film

Særlige Gintama popcorn til den ande film

17. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Folk der ser den anden Gintama film i biografen har chancen for at få popcorn med tre særlige Gintama smage: Konbu (tang), Anko (rød bønne) og Mayonnaise. De tre specielle smage repræsenterer de tre personers meget specielle madvaner i serien.

Særlige Gintama popcorn til den ande film

Fans der køber popcorn sætter får et særligt limited edition lommetørklæde og har chancen for at vinde en signeret film plakat.

Særlige Gintama popcorn til den ande film

Filmen får premiere i Japan den 6 juli og hedder “Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare 銀魂 完結篇 -万事屋よ永遠なれ- (Gintama: The Movie: The Final Chapter: Be Forever Yorozuya)”. Du kan se en trailer for den her.

Særlige Gintama popcorn til den ande film

Kilde Alafista