Japan har flere NEETs end nogensinde

Japan har flere NEETs end nogensinde

21. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der kommer flere og flere NEETs (nørder der ikke vil have noget med omverdenen at gøre) i Japan trods forsøget på at begrænse spredningen blandt unge derovre.

Japan har flere NEETs end nogensinde

Ifølge en officiel statistik for 2013 udgivet i “Børn og Unge Hvidbogen,” regeringens statistikker om dem mellem 15 og 34, kunne det ses at antallet af dem “ikke under uddannelse eller i arbejder” faktisk er steget 0,1% i forhold til sidste undersøgelse i 2011, hvilket gør antallet større end nogensinde med 2,3%.

Selvom den samlede ungdomsarbejdsløshed er faldet svagt lader det til langt hen ad vejen at have været på bekostning af job-sikkerhed – mellem dem på 25-34 er antallet i “uregelmæssig” ansættelse fortsat med at stige til et rekordniveau på 26,5% af det samlede, medens dem på 15-24 nyder et svagt fald på 1,2% til 31.2%.

Japan har flere NEETs end nogensinde

Politikernes eneste kommentar er at “de unges talent i samfundet er nødvendigt”.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)