Anohana seiyuu kaster åbnings slag for Seibu Lions

Anohana seiyuu kaster åbnings slag for Seibu Lions

22. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Det japanske baseball hold Seibu Lions har samarbejdet med animeer før, og her til august inviterer de de 3 seiyuu fra anime serien Anohana til at kaste åbnings slaget i deres kamp mod Tohoku Rakuten Golden Eagles. Dette er som reklame for den kommende Anohana film, der får premiere i de japanske biografer den 31 august 2013.

Anohana seiyuu kaster åbnings slag for Seibu Lions

De tre kvindelige seiyuu fra serien Kayano Ai (Menma), Tomatsu Haruka (Anaru) og Hayami Saori (Tsuruko) deltager på stadionnet. Fans, der er med den dag, får også en særlig billet med Super Peace Busters på.

Anohana seiyuu kaster åbnings slag for Seibu Lions

Det viser bare at Anohana er alment populær og at baseball er en sport som selv de mere nørdede (anime-fans) kan lide.

Kilde Seibu Lions officielle hjemmeside
Kilde Alafista