"Gundam Build Fighters" anime serie kommer til oktober

“Gundam Build Fighters” anime serie kommer til oktober

6. juli 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Sunrise Studios har annonceret en ny Gundam anime serie kaldet “Gundam Build Fighters (ガンダムビルドファイターズ)”, der kommer til oktober på TV Tokyo.

"Gundam Build Fighters" anime serie kommer til oktober
Serien foregår i en nær fremtid hvor GunPla Battles, konkurrencer hvor Gundam plastik figurer kæmper mod hinanden, er blevet populære over hele verden i “Second GunPla Boom.” Sei Iori, en første års middle-school elev og enebarn af en model (figur) butiksejer, er dygtig til at bygge GunPla, men uerfaren i GunPla Battles. Han møder den mystiske dreng Reiji, der er en dygtig Gundam Fighter. Sammen kæmper de for at komme i GunPla Battle verdensmesterskaberne.

"Gundam Build Fighters" anime serie kommer til oktober

Serien har ikke blot ny mecha designs men også tilpassede designs fra tidligere Gundam projekter som Build Strike Gundam (Gundam Seed), Zaku Amazing (første Gundam), Wing Gundam Fenice (Gundam W) og Gundam X Maō (Gundam X).

Kilde オタク.com
Kilde Alafista