Fairy Tail x Rave Master crossover anime trailer

21. juli 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Det japanske forlag Kodansha udgav i torsdags en reklame video for anime adaptationen af Hiro Mashimas Fairy Tail and Rave (Rave Master) crossover manga. Animeen kommer på en DVD der kommer med special udgaven af Fairy Tails 39th manga bind, der udkommer den 16 august.

Mashima udgav den originale crossover one-shot manga historie i maj nummeret af Kodanshas Magazine Special magasinet i 2011.Udover materialet han allerede lavede til crossover mangaen har Mashima tegnet de originale tegninger til nye sekvenser i animeen, hvor Musica og Let, to Rave personer der ikke var med i crossover mangaen, deltager. Mashima har også personligt opsyn med alle dele af produktionen af crossover animeen.

Shinji Ishihara, der instruerede Fairy Tail TV anime serien, vender tilbage for at instruere crossover animeen. Mashima står for storyboards og arbejder med Fairy Tail manuskriptforfatteren Masashi Sogo på scenariet, Aoi Yamamoto adapterer igen Mashimas personer til animation og A-1 Pictures og Satelight producerer animeen.

Animeen handler om Natsu og hans venner der rejser til en vis på en mission om at dræbe en ond troldmand. I byen møder de Haru og Elie.

Semmerne til animeen er:

Tetsuya Kakihara som Natsu
Aya Hirano som Lucy
Rie Kugimiya som Happy
Yūichi Nakamura som Gray
Mai Nakahara som Juvia
Sayaka Ohara som Erza
Yui Horie som Carla
Satomi Satou som Wendy
Tomokazu Seki som Haru
Ayako Kawasumi som Elie
Saori Goto som Plue
Katsuya Shiga som Griff
Showtaro Morikubo som Musica
Takehiro Murozono som Let
Kyoko Namekawa som Julia

Kilde AnimeNewsNetwork