"The Wind Rises" tjener 960 millioner yen på premiere weekenden

“The Wind Rises” tjener 960 millioner yen på premiere weekenden

31. juli 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Miyazaki Hayaos seneste animerede film, “The Wind Rises / Kaze Tachinu (風立ちぬ)” havde premiere forrige weekend i Japan og vedholdt det greb Miyazakis tidligere film har haft på biograferne ved at tjene over 960 millioner yen (55 millioner kr) på weekenden.

Filmen blev vist i 454 biografer og solgte over 747.400 billetter. Miyazakis bedst tjenende film var “Det Levende Slot” der tjente 1,48 milliarder yen (85 millioner kroner) på første weekend, medens Ponyo tjente 1 milliard (57 millioner kr) på premiere weekenden.

Da det er en mere voksen anime film har den klaret sig ret godt, det bliver spændende at se når den engang kommer her til Danmark.

"The Wind Rises" tjener 960 millioner yen på premiere weekenden

KIlde Eiga
Kilde Alafista