Den ny Sailor Moon anime streames i hele verden til vinter

Den ny Sailor Moon anime streames i hele verden til vinter

4. august 2013 1 Af Erik Weber-Lauridsen

Den kvindelige idol gruppe Momoiro Clover Z bekræftede til Sailor Moon 20th Anniversary Event #2 i dag søndag at den ny Sailor Moon anime bliver streamet samtidigt i hele verden til vinter.
Idol gruppen synger både åbnings og slutsangen til serien, der vil blive streamet på Niconico.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-08-04/new-sailor-moon-anime-to-stream-worldwide-this-winter

Momoiro Clover Z, forlaget Kodansha og Sailor Moon mangaens skaber Naoko Takeuchi annoncerede den nu anime adaptation af mangaen sidste sommer. Momoiro Clover Z afslørede også dengang at de ville stå for mindst en af tema sangene til den ny anime.

Fumio Osano, Sailor Moon mangaens redaktør hos Kodansha der er kendt for sit øgenavn “Osabu,” bekræftede tilbage i april at den ny Sailor Moon anime blev forsinket i forhold til den oprindeligt planlagt udgivelse her til sommeren 2013. Således stod der at den ville komme i “2013-2014” på materialet for merchandise der udkommer i løbet af efteråret.

Osano tilføjede til søndagens begivenhed at folkene bag ikke kan afsløre stemmelæggerne endnu. Han antydede også at den ny anime ikke bliver en remake af den tidligere Sailor Moon serie, hvilket nok vil glæd rigtig mange og skabe megen spænding op til seriens udgivelse.

Kilde AnimeNewsNetwork