“D-Frag!” mangaen laves til TV anime

“D-Frag!” mangaen laves til TV anime

8. august 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge en gave illustration der deles ud til folk der løber syvende bind fra WonderGOO bogbutikken er der en TV anime adaptation af Haruno Tomoyas skole-komedie manga series D-Frag! (ディーふらぐ!) undervejs. Nyheden annonceres officielt den 10 august når nyeste bind udkommer.

D-Frag! mangaen begyndte at gå i  Monthly Comic Alive magasinet omkring september 2008 og der udkom til drama CDer i 2010 og 2011.

Beskrivelse

Kazama Kenji ynder at synes at han er noget af en sej prækkerøv og kriminel. Det ser også ud til at andre synes han er det. Selvfølgelig finder Kenjis bande en gruppe af fire ikke-så-normale piger — Chitose, Sakura, Minami og Roka — og med et er det rygte, han måtte have, intet i forhold til pigernes ekstreme opførsel. Shanghaiet til at melde sig ind i deres klub hvad sker der med hans daglige liv herfra?

“D-Frag!” mangaen laves til TV anime

Kilde Moetron