Man With A Mission – Emotions (Musik Info)

20. august 2013 0 Af

“Man With A Mission”, ofte stavet i caps, er en japansk alternativ pop band med som også indeholder hard rock og dance pop. De blev dannet i 2010 i Shibuya i Japan. De består af fem bandmedlemmer, med scenenavnene Tokyo Tanaka (vokal), Kamikaze Boy (bas), Jean-Ken Johnny (guitar), DJ Santa Monica (disc jockey) og Spear Rib (trommer). Deres kendetegn er, at alle medlemmer ulve masker, både under deres koncerter og i deres musikvideoer.

Før han blev populær, opfandt bandet en baggrundshistorige til hvorfor de bærer ulve masker, hvilket indebærer, at de bliver oprettet som “Ultimate Life Form” af Jimi Hendrix, der er beskrevet af bandet som værende “The doctor of the guitar” og en mester ulve biologi.

Sangen “Emotions” som er musikken jeg har valgt til i dag, udkom den 20, februar 2013, og bruges som titel sangen til filmen “Hentai Kamen”, som i kan læse mere om her

Og nu til musikken som i alle har ventet på.