Puella Magi Madoka Magica: The Movie Orchestral Concert

Puella Magi Madoka Magica: The Movie Orchestral Concert

15. september 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Der bliver holdt en særlig orkester koncert hvor soundtracksne fra de første to Puella Magi Madoka Magica film, Beginnings og Eternal, bliver spillet. Koncerten finder sted den 16 oktober 2013 i Shibuya Public Hall i Tokyo.

Puella Magi Madoka Magica: The Movie Orchestral Concert

Koncerten kommer til at bestå af orkester fremførelser af de omkring 40 stykker musik fra filmenes soundtracks. Orkestret dirigeres af Kenichi Shimura, der tidligere har dirigeret amatør Madoka Magica koncerten i paril, og orkestret er Tokyo Chamber Orchestra. Der er også planlagt opførelser i Osaka og Nagoya på et senere tidspunkt.

Kilde Yattar Japan
Kilde Alafista