Ifølge Comic Natalie er der en anime adaptation af Yoshino Satsukis slice-of-life komedie manga serie Barakamon (ばらかもん) i produktion.

ばらかもん af 葉月

Mangaen er på 8 bind indtil videre. Det første udkom den 22 august 2009, men serien begyndte allerede i GanGan Powered magazine i april 2008.

Beskrivelse

Som straf for at slå en berømte Kalligrafisk bliver den unge smukke Kalligrafist Handa Seishu sendt i eksil på en lille ø. Han har aldrig boet uden for en y så Handa skal vænne sig til sine ny underlige naboer, som folk der kører på en traktor, uønskede besøgende der aldrig bruger fordøren, irriterende børn der bruger hans hjem som en legeplads, etc. Kan denne by-fyr klare alle de underlige prøvelser? Find ud af det på denne underlige ø-komedie fuld af uskyld og latter!

Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,