“Attack on Titan” 3DS spil TV reklame

26. september 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Her er en reklame video for det kommende “Attack on Titan” / “Shingeki no Kyojin (進撃の巨人)” spil der kommer til Nintendo 3DS den 5 december 2013 i Japan. Chancen for at det udkommer senere herovre er dog ret lille da anime-serien ikke engang er licenseret til visning i store dele af Europa, og der plejer at skulle en TV-visning til før at firmaerne tør udgive ting baseret på anime her.

Spillet hedder “Shingeki no Kyojin: Jinrui Saigo no Tsubasa (進撃の巨人 人類最後の翼)” og er et action spil hvor man styrer Eren, Mikasa og Armin undervejs i den originale historie.

Man kan bruge 3D bevægelses udstyret så man hurtigt kan kæmpe mod titanerne og hvis ens fæller bliver fanget af titanerne kan man redde dem ved at skære titanens arme af før de når at spise personen levende.

Kilde Alafista