“Punishment Punch Girl” lader folk tæve pædofile i tog

7. november 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

At japanerne laver underlige spil er ikke nogen nyhed, og at de indimellem også viser selvironi er også normalt, så et spil der handler om en skolepige der tæver perverse otakuer i tog burde ikke overraske, men den er stadig ny.

Teksten herunder er oversat med Google Translate og dermed ret dårlig – men det passer til indholdet:

20XX år, hentai kraftcenter Japan. Det satte sig for at ændre det tidspunkt … Japanske super hentai herrer fra Tsubuzoroi dukkede den ene efter den anden, har retfærdighed og orden i Japan været Torimidasa, navnet på en er også uden high school piger, at konfrontere pervers nu! !

Alle, i krati udgør, og kostume, hentai herrer 3D-modellering appellere hentai betingelse for at “ahorn”, og eller selv dette. Det er ønsket at sympati spark og slag, for at tilfredsstille dem er årsagen (?) Jeg vil også muligt at sigte eller en høj score lov til at ramme de vigtigste punkter i hentai herrer, til at konkurrere placering blandt brugerne.

Kilde Topless Robot (worksafe)