Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ugens

Ugens mobil-wallpaper: Saber x 2

Jeg skifter alligevel jævnligt wallpaper på min mobil, og siden jeg praktisk taget altid ender med noget anime-relateret tænkte jeg at jeg lige så godt kunne dele dem med jer.

Denne tegning af Saber der står mod sig selv i forskellige former.

Siden der er så ufatteligt mange forskellige opløsninger på mobil-telefon skærme og man på det fleste kan tilpasse billedet har jeg kun lagt fire forskellige op. Jeg ved at det er en anelse pixelleret i høje opløsninger, men siden skærmene på mobil-telefoner er så små burde det ikke være så synligt på dem – det forstyrrede i hvert fald ikke mig på min iPhone 5.

480×640

640×960 (iPhone 4)

640×1136 (iPhone 5)

720×1280 (HD ready)

1080×1920 (Full HD)

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X