Tankoubon vol.1 forside

4-panel komedie mangaen “Gochumon wa Usagi Desuka?” laves til TV anime

19. november 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Januar 2014 nummeret af Houbunshas “Manga Time Kirara Max”, der udkommer i dag den 19 november i Japan, har officielt annonceret at Kois 4-panel komedie manga Gochumon wa Usagi Desuka? (Is the order a rabbit?) bliver lavet til en TV anime af WHITE FOX (Katanagatari, STEINS;GATE).

Mangaen har gået i magasinet siden januar 2011, og indtil viere er der udgivet to bind i Japan.

Historien i slice-of-life komedie mangaen handler om en cafeen “Rabbit House” og en high school pige, Cocoa, der bor og arbejder som servitrice på cafeen.

Hiroyuki Hashimoto, der har arbejdet som afsnits instruktør på Basquash!, Angel Beats!, Bakuman., Accel World, Tiger & Bunny og den nylige Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova-, ffår endelig sin debut som instruktør. Kazuyuki Fudeyasu (Ben-To, Tantei Opera Milky Holmes) står for serie komposition og Yosuke Okuda (animation instruktør på Kuroko’s Basketball, Sword Art Online) designer anime personerne.

Kilde Comic Natalie
Kilde Crunchyroll